Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Μερέντα από...σπίτι!


Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100γρ κουβερτούρα
150γρ βιτάμ
2 κ. σούπας άχνη
4 κ. σούπας κακάο
1 κούπα τριμμένο φουντούκι

Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε ένα μπεν μαρί. Και σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα, την άχνη ζάχαρη και το κακάο και στην συνέχεια προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα με το βούτυρο. Ρίχνουμε και τα τριμμένα φουντούκια και ανακατεύουμε πολύ καλά με το μίξερ. Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα τοποθετούμε την μερέντα σε ένα βάζο και την διατηρούμε στο ψυγείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB